Florència

Silvia Coll

FOTO SILVIA depliant

Em dic Sílvia Coll Bayo i sóc guia oficial de Florència.logo Silvia Florència Visc en aquesta ciutat des del 2006 i és aquí on he realitzat els meus estudis d’art, especialitzant-me en la seva història durant el període medieval i renaixentista.

Se sap que qui treballa amb allò que més li agrada és una persona afortunada, bé doncs, em considero molt afortunada!
Florència és una ciutat antiga, rica culturalment… poder explicar la seva història, tot el seu art, les seves anècdotes, els seus secrets i tots els seus misteris… descriure la seva bellesa artística i fer conèixer d’una manera més propera tots i cada un dels personatges que han deixat la seva petjada, és segurament la meva passió. Sobretot quan s’aconsegueix crear un lligam entre la ciutat i qui la visita, aquest és el millor regal!
Il•lustrar cada una de les visites en la nostra llengua fa que la combinació sigui extraordinària.
Per visitar la Florència clàssica, per qui vol saber-ne més, per qui repeteix per la segona o tercera vegada, per qui vol veure la part més autèntica i descobrir-ne els secrets, per qui vol perdre’s en els seus museus…bé, sigui quin sigui el vostre viatge ideal deixeu-vos guiar per Florència, el record serà inoblidable! El millor souvenir!

Més informació: www.florenciacat.com

10 responses

  1. Josep M Farrés

    Hola Silvia, visitem Florencia el mes d’Agost i ens agradaria contectar amb tu per que ens fessis de guia. Com ho hem de fer?? Necessitem ser un grup??

    Juny 21, 2013 a les 8:28 pm

    • Hola Josep M. Gràcies per visitar la nostra web. Per contactar amb la Silvia pots anar directament a la seva web: http://www.florenciacat.com o pots escriure al seu correu: florenciacat@hotmail.com
      La Silvia ha intentat contactar amb tu però li retornen tots els missatges.
      Esperem que us pogueu posar en contacte ben aviat; si no ho aconsegueixes, diga’ns-ho si us plau.
      Que tinguis una bonica visita en català a florència.

      Juny 23, 2013 a les 12:10 pm

  2. M. DOLORS MOTA i Susany

    La Sílvia en ha fet gaudir de la visita pel centre de Florència. Un recorregut amè, instructiu i plagat d’anècdotes. Gran coneixedora de la història de la ciutat. Un passeig inoblidable.
    La recomanem, gaudireu amb ella.
    Quatre Mestres jubilades , de la Garrotxa (Girona).

    Desembre 12, 2017 a les 6:49 pm

  3. Isabel Torredemer Pagán

    Experiència fantàstica. Silvia és mostra com una guia comprensiva, atenta a totes les preguntes, amable i propera. Et fa estimar la ciutat i valorar profondament l’art que conté. Gràcies. Les visites concertades es realitzan puntualment i , en tot moment, orientades a conéixer el bó i millor de Florència. Absolutament recomanable, us animo a concertar visita amb la Guia Silvia Coll.

    gener 3, 2019 a les 7:25 am

  4. Jordi Pla

    Aquesta Setmana Santa hem estat de visita amb la Sílvia, ha estat una molt bona experiència, i molt recomanable, voltant i veien lo millor d’aquesta ciutat i la seva historia, l’estona ens va passar volant, no us ho perdeu.

    Abril 26, 2019 a les 7:55 am

  5. Angela Taixe

    La Sílvia és encantadora ! Ens ha acollit amb molta simpatia, ens ha informat amb una gran professionalitat i ens ha encomanat el seu amor per Florència i la Toscana.
    Si voleu una guia boníssima, sens dubte és la Sílvia Coll.

    Juny 1, 2019 a les 9:54 pm

  6. Gonzalo

    Som una parella que fèiem el viatge de nuvis i passàvem uns dies a Florència. Vam fer una visita per la ciutat i per la galeria Uffizi amb la Sílvia. Va ser espectacular! Super recomanable! Ens va explicar la historia de la ciutat ben bé com si fos una película i el coneixement de la Sílvia de cada racó de la ciutat i de les obres més importants d’ Uffizi ens van deixar bocabadats. Tota la visita va ser molt interessant i amena i et permet tenir una visió general de la ciutat i la seva història en poques hores. Altament recomanable, n’estem molt agraïts!

    Juliol 1, 2019 a les 3:38 pm

  7. Clàudia Torrellas

    Vam comptar amb la Silvia perquè ens fes de guia durant 3h per Florència i vam quedar maravellats de tot el que ens va explicar i vam conèixer sens dubte sense ella no haguéssim conegut la història d’aquesta maravellos ciutat. Les 3h i tot el tour ens van passar volant! Va ser tot un plaer poder gaudir de la ciutat amb una guia com la Silvia. A més a més ens va recomanar restaurants! Tota boníssims. Gràcies Silvia i fins la propera. Clàudia i Lluís – La Bisbal d’Empordà (Girona)

    Desembre 10, 2019 a les 12:21 pm

  8. Gemma

    Tres dies a Florència una família del Montsià amb tres fills. Ens espera una guia que ens ensenyarà Florència en català. Pinta bé, oi?. Doncs les expectatives s’han vist superades. Quina sort haver contactat amb la Sílvia!!. Ens ha fet viure la història d’aquesta ciutat amb dos tours genials on tota la família, des de la més petita fins al més gran, han estat enganxats a les seves explicacions. Propera, amable, simpàtica, dinàmica, vital…. són alguns dels adjectius que la defineixen. Mil gràcies per tot. I si heu d’anar a Florència contacteu amb ella de totes totes.

    Desembre 23, 2019 a les 10:23 am

Deixa un comentari